Ostoros Polgármesteri Hivatal

Ostoros Polgármesteri Hivatal
Hősök Tere 4.
3326 Ostoros
Heves
Telefon:
(36) 556 100
Telefon:
(36) 356 010
Weboldal:

Leírás

Településfejlesztéssel foglalkozunk


Cégleírás
Ostoros lakói évszázadokon át a szőlőtermesztésből éltek, és a nemzetközi piacon is keresett volt a boruk. A kiváló természeti adottságot, a köves és meleg talajt ma is kihasználják a gazdálkodók. Bizonyos évjáratokban nem ritka a 26-28 fokos must a Pajdosi termőterületeken. A település másik vonzereje a gyönyörű fekvése, továbbá Eger közelsége. A városból sokan választják új lakhelyüknek, takaros családi házakat építenek.
Jelenleg 2,7 ezer ember él itt, s az új házhelyek kijelölésével a lakosság száma meghaladja majd a 3 ezret. A magas lélekszám biztosíthatja a közigazgatási stabilitást, a várostól független, önálló életvitelt. A bor továbbra is főszerepet játszik majd a településen. A biokultúra egyre nagyobb teret nyer, ennek éllovasa a Rai-Vini Kft.
Ostoros egyházi birtok volt. Gárdonyi Gézának is volt itt szőlője, és a polgármesteri hivatalban, mely korábban a főjegyző háza volt, gyakran poharazgatott, élményeket, történeteket gyűjtött, melyeket írásaiban tett közkinccsé.
Kulcsszavak:
Önkormányzat, Településfejlesztés, Településrendezés, Lakásgazdálkodás, Helyi tömegközlekedés, Köztiszt, Köztemető fenntartása, Intézmények, Pályázat, Közigazgatás, Hivatal, Ügyintézés, Önkormányzati, Lakosság, Ostoros
Ostoros Polgármesteri Hivatal a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ostoros Polgármesteri Hivatal

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Ii. Rákóczi Ferenc Út 160
  3399  Andornaktálya
 2. Ii. Rákóczi Ferenc Út 160
  3399  Andornaktálya
 3. Rákóczi Út 3
  3327  Novaj
 4. Szabadság Tér 1.
  3411  Szomolya
 5. Szvorényi Utca 50
  3300  Eger
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete